PC Support

En større og større del af den hjælp som vores kunder efterspørger, drejer sig om support på de programmer som bliver leveret sammen med vores produkter. Metric har derfor valgt at købe et program som gør servicemedarbejderen i stand til at overtage skærm, mus og tastatur hos kunden. Kunden kan under hele session se på skærmen hvad der sker, eller selv pege med musen hvor kunden mener problemet eller fejlen ligger. Sessionen kan selvfølgelig afbrydes af kunden selv.
Kunden henter et program fra vores hjemmeside. Servicemedarbejderen oplyser en kode, som skal indtastes i kode feltet. Nu kan servicemedarbejderen arbejde med kundens skærm, mus og tastatur.
Hent programmet ved at klikke på billedet.

Tryk Kør når programmet beder om det.