Software download

Velkommen til Metric Industrial´s software opdateringsside

Software download
Denne side henviser til vores leverandøreres egne download sider. Der vil være links til den korrekte side hvor programmerne vil være. Hvis en link mod forventning ikke er aktiv, vil vi værdsætte hvis De vil sende en email vedrørende den fejlbehæftet link.

Onset Hoboware download

Download Hoboware Free

Opdatering af Hoboware Pro:

NOTE:
HOBOware 3.7.11 was built with and requires Java 7 (also known as Java 1.7) on OS X.
Windows users can use Java 7 or 8.

Gemini

Tintag Explorer : Program til alle Gemini's dataloggere

Tinytag Explorer Aktivering

Cognex

In-Sight Explorer 5.4.0 - Seneste version af Cognex udviklingsprogram til vision kameraer

Hvis In-Sight Explorer skal bruges som emulator, så skal der indtastes en nøgle. Denne kan fås her:

http://www.cognex.com/support/iskeygenerator.aspx

RM Young Vindmålere

Opsætningsprogram til Model 86000 serien