Firma

Firma

Metric Industrial A/S er en del af det nordiske selskab Metric Industrial Group, som ejes af Addtech AB.

Som en del af et nordisk firma har Metric Industrial A/S en stor ekspertise indenfor Industrial IT og Test og Measurement. Flere agenturer føres i alle nordiske lande, hvormed vi får en meget betydningsfuld indflydelse på leverandørernes produkter, features etc.

Addtech AB er en svensk børsnoteret virksomhed, som hører til blandt de største leverandører af komponenter, systemer og løsninger inden for områderne industriel automation, industriel elektronik, test og måleudstyr, produktionssystemer o.a. Koncernen har ca. 2.200 ansatte i ca. 140 datterselskaber, en årsomsætning på ca. 6.5 milliarder og salg til over 30 forskellige lande.

Vores ambition er at tilbyde en kost/effektiv løsning til enhver anvendelse. Derfor tilstræber vi et nært og langsigtet samarbejde med både kunder og leverandører. Kun ved at tilbyde en solid kompetence og et højt serviceniveau kan vi gøre et sådant samarbejde frugtbart for alle parter. Vi har således opbygget en ganske stor kundemasse og derigennem et værdifuldt lokalt markedskendskab.