Nyheder

IoT WISE-4000 wireless sensor node fra Advantech

Advantech – WISE IoT Wireless Sensor Node

Advantech’s WISE-4000 wireless sensor node (WSN) serie, udnytter Wireless Ethernet og Low-Power Wide-Area Network (LPWAN) teknologi, for at tilbyde sensor integrerede-, IP65-godkendte og sollys genopladelige noder.

Disse WSN’ere er udstyret med data opsamling, trådløs transmission og strømforsyningsfunktioner, målrettet industrielle- og udendørs-applikationer. For at sikre enkle- og kost-effektive, vertikale IoT-løsninger.

Wireless ethernet er det simpleste interface, til brug i IoT applikationer. Det kan nemt integreres med eksisterende data-/web-servers. WISE-4220 understøtter Wi-Fi til at organisere trådløse network med access punkter, som kan udvides til Wide-Area netværk, ved brug af en mobil bredbånds router.

 

Ydermere, understøtter WISE-4470 og WISE-4670 mobilt bredbånds interface, til distribueret data opsamling. Med MQTT og RESTful web service, er WISE-4000 serien i stand til at forbinde til en cloud service, uden brug af en individuel IP adresse.

LPWAN teknologi, indeholdende LoRa, SigFox og NB-IoT, er velegnet til applikationer, som kræver små data mængder over lange distancer, samtidig med lang batteri levetid, minimale omkostninger og lave niveauer af interferens.

WISE-4000 serien tilbyder standard LPWAN-, eMTC-/NB-IoT- og LoRa-enheder, for at imødekomme forskellige lang-distance krav. For brug af WISE-4210 og WISE-4610 noder, tilbyder Advantech ligeledes LPWAN access punkter eller LoRa gateways, for at give brugeren mulighed for at opbygge enten LPWAN- eller LoRa-netværk.

Link til video, der på 3 min. forklarer WISE-WSN:

https://www.youtube.com/watch?v=O4Ez3dmBTe8&feature=youtu.be

Ønsker du yderligere information, tøv endelig ikke med at kontakte:

Produktchef / Kenn Krygermeier

+45 2220 2611

[email protected]remove-this.metric.dk