Nyheder

APLEX ruller Skylake-Platformen ud i ny HMI-serie!

APLEX ruller Skylake-Platformen ud i ny HMI-serie!

ARCHMI-9XXA serien drives af Intel’s 6. generation Core i3/i5 processor (kodenavn: Skylake), med et SO-DIMM DDR4 slot, op til 16GB 2133MHz. Fås med IP66/IP69 vandtæt ”true flat” frontramme, trykstøbt alu-chassis fra 12.1” – 32” LCD-størrelse, med PCT/Resistiv touch. Som APLEX’s sidste skud på stammen af HMI’ere, konsoliderer ARCHMI-9XXA høj computer performance, og forbedrer udvidelsesmulighederne.

For at sikre, at ARCHMI serien er APLEX’s mest efterspurgte produkt, understøtter ARCHMI-9XXA Intels 6. generation af Core i platformen, og er bestykket med Intel HD grafik. Kombinationen af den suveræne computer kraft, det effektive grafikkort, og det lave strømforbrug, gør ARCHMI’en til det perfekte valg, når der er behov for effektiv real-time overvågning, og store mængder data transmission. Samtidig er den perfekt til at kontrollere komplekse visuelle informationer.

ARCHMI-9XXA kan udvides med I/O-kort (TB-528 serien) med bla. CAN bus, PoE/LAN, USB og COM. Dette forbedrer konkurrencefordelene, ved at tilbyde fleksibilitet og brede udvidelsesmuligheder til alverdens applikationer.

Kontinuerlig stabilitet, er vital for fabriks-automation. ARCHMI-9XXA supporterer Smart Battery UPS modul. Med udfordringer som spændingsspidser og strømsvigt, tilbyder dette op til 30 min. Nødforsyning, som forhindrer tab af data, og beskytter udstyret.

På tærsklen til Industri 4.0, supporterer ARCHMI-9XXA trådløs kommunikation (3G/4G, LTE, WiFi, Bluetooth, GPS), diverse I/O interfaces, så vel som de proprietære udvidelsesmuligheder, for at imødekomme de øgede krav, til kundetilpassede applikationer.

Features:

  • Intel 6th Gen. Core i5/i3 processor
  • Tilgængelig fra 12.1" til 32"
  • Supporterer PCT/Resistive Touch Skærm
  • 1 x SO-DIMM DDR4 slot op til 16 GB
  • IP66/69K Kompatibel Front Ramme
  • Let tilgængeligt Lagrings Design
  • Formstøbt Aluminiums Chassis
  • Supporterer Smart Battery Modul

Datablad gælder for 32" version. Andre datablade kan fås ved henvendelse

Arkiv

Kategorier

Populære emner