Nyheder

laser profiler fra Cognex

COGNEX – In-Sight® Laser Profiler

In-Sight® Laser Profiler er et målesystem, beregnet til at verificere, at et emnes dimensioner, overholder specifikationerne. In-Sight® Laser Profiler konfigureres vha. In-Sight EasyBuilder® bruger-interface. Dette intuitive, Nemt-at-bruge Software, gør det simpelt for produktions-/kvalitets-ingeniører at udvikle, implementere og supportere meget nøjagtige målinger, i produktionen.

Opsætningen af In-Sight Laser Profiler, gøres i 4 enkle steps :

1.      Indlæs profil

Evnen til at producere en nøjagtig profil af et emne, er afgørende for succesen af en hver applikation. Med et enkelt klik, giver profiloptimeringsteknologi, det mest præcise omrids af dit emne.

2.      Find emne

En inkonsekvent præsentation af et emne, kan direkte resultere i måle-fejl. Sofistikeret emne detektions teknologi minimerer behovet for kostbare fixturer, og sikrer at målingerne udføres korrekt.

3.      Mål

Fabriks ingeniører vil være i gang i løbet af få minutter, når de benytter In-Sight EasyBuilder® bruger-interfacet. Det fleksible In-Sight®Laser Profiler Værktøjskit, konstruerer referencepunkter og verificerer, hvorvidt emnet er fremstillet inden for angivne tolerancer.

4.      Kommunikér resultat

Når resultatet foreligger, sendes målingerne til en PLC, eller en overordnet Godkendt/Fejl sendes direkte, som et diskret output.

For mere information, kontakt venligst :

Kenn Krygermeier

[email protected]remove-this.metric.dk

+45 70 300 310

Arkiv

Kategorier

Populære emner