Nyheder

Trådløses sensorer til RX3000 serien fra Onset

Nye trådløse sensorer til Onset's RX3000 datalogger

Onset åbner for helt nye muligheder inden for trådløse målinger. RX3000 er udvidet med et trådløst kommunikationsmodul, som kan kommunikere med op til 50 eksterne sensorer.

HOBOnet sensorerne er trådløse smartsensor til RX3000 serien af dataloggere. HOBOnet er en prisbillig og skalérbar løsning for WEB-baseret overvågning af afgrøder af alle typer, inkl. drivhuse. Dette udelukker ikke, alle de indendørs løsninger, hvor bl.a. overvågning af kølerum, lagerlokaler, kontorlandskab, samt meget mere.

Det er muligt at tilslutte op til 50 eksterne sensorer, samt 10 smartsensorer. HOBOnet sensorer kan kommunikere over 600m (Line of Sight). Der er indbygget solcelle, som oplader det interne batteri. Der kan installeres almindelige Lithium batterier, hvis enhederne bruges indendørs.

HOBOlink som er den platform, hvortil data sendes, bliver også opdateret til en endnu mere alsidig version. Der indføres bl.a. Dashboard, hvor du selv bestemmer hvilke dataloggere som der skal vises, samt hvilke værdier som er interessante for netop dit opstilling. Der er også Maps inkluderet, så du får en visuel oversigt over hvor dine sensorer er placeret i landskabet. Nye beregninger indføres også, såsom visning af Evapotranspiration.

HOBOnet kan også installeres på allerede indkøbte RX3000 dataloggere.

Se alle sensorerne her