Nyheder

Storskærm til industrimiljø fra S & T

Storskærms-løsning hos Lantmännen Schulstad

Ifbm. FRONTMATEC’s Integration af deres OEE (Overall Equipment Effectiveness) system hos LANTMÄNNEN, faldt valget på S&T-storskærme fra METRIC.

Grunden til valget af S&T’s storskærme, skyldes at disse er robuste industrielle LCD fuld-metal Panel-PC’ere, tiltænkt industrielle applikationer, hvor der ligges vægt på stabilitet, og 24/7 drift.

Med sin IP54 tæthedsgrad, og brugen af IR-touch (fungerer som en ”lys barriere”, og er lige over display overfladen. Dette er den eneste touch-teknologi, hvor der ikke kræves fysisk kontakt med displayet, hvorfor det kan betjenes med fingre, handsker eller et hvilket som helt andet objekt. Teknologien er meget robust, og fungerer godt i udvidede temperatur områder, såvel som under vibrationer og stød.) gør dette produktet meget anvendeligt i hårde miljøer!

Søren Jensen / Teknisk Chef - LANTMÄNNEN informerer, at han er meget tilfreds med løsningen, og Panel-PC’erne fungerer optimalt.

Storskærme fra S&T hos Lantmännen

Løsningen hos LANTMÄNNEN er baseret på 3 stk. 42”, og 1 stk. 65”, alle med Intel®Haswell i5-4300. De fås ligeledes med Intel®BayTrail Celeron J1900, eller som Touch-monitor’s.

Skulle du have interesse-/brug- for sådanne skærme/panel-PC’ere, så tøv endelig ikke med at kontakte os!

METRIC INDUSTRIAL A/S

Kenn Krygermeier

[email protected]remove-this.metric.dk

+45 43 200 751

Arkiv

Kategorier

Populære emner