Nyhedsliste

Måling af vandstand i vandløb med alarm

Alsidig datalogger med 4G kommunikation til CLOUD service

Ny kompakt og hårdfør datalogger til alle jeres krævende opgaver, ude som inde

Læs mere

Datalogger til frysere i Tinytag serien

Datalogger til medicinal- og hospitalsbranchen

Måling af frysere helt ned til -200°C, for derefter kun (måske) at skifte probe når der skal måles i ovnen. Tinytag TGP-4205 kan klare denne opgave sammen med 2 nye prober.

Læs mere

IoT WISE-4000 wireless sensor node fra Advantech

Advantech – WISE IoT Wireless Sensor Node

Advantech’s WISE-4000 wireless sensor node (WSN) serie, udnytter Wireless Ethernet og Low-Power Wide-Area Network (LPWAN) teknologi, for at tilbyde sensor integrerede-, IP65-godkendte og sollys genopladelige noder.

Læs mere

Hårdføre computere fra Cincoze - DS1200 Serien

CINCOZE DS-1200

DS-1200, seneste hårdføre computer fra CINCOZE, er baseret på Intel®Q370 chipset, og understøtter 8. generation Intel®Core™ / Pentium® / Celeron®35W/65W LGA 1151 processor familien.

Læs mere

Høj hygiejne standard med APLEX's FABS serie – Specielt udviklet til fødevare industrien

I proces- og fødevareindustrien er hygiejnekrav til maskiner, som anvendes til tilberedning og forarbejdning af fødevarer essentielle. Vores leverandør Aplex introducerer nu FABS serien.

Læs mere

Embbed computer som kan laves om til brug i Panlel PC fra Cincoze

CINCOZE – P1101 (To-I-En)

P1101, baseret på Intel® Atom® / Pentium® processorer, er en kompakt embedded computer, som understøtter CDS teknologi (Convertible Display System).

Læs mere

Trådløses sensorer til RX3000 serien fra Onset

Nye trådløse sensorer til Onset's RX3000 datalogger

Onset åbner for helt nye muligheder inden for trådløse målinger. RX3000 er udvidet med et trådløst kommunikationsmodul, som kan kommunikere med op til 50 eksterne sensorer.

Læs mere

PH datalogger fra ONSET

PH datalogger fra Onset

Prisbillig PH-datalogger fra Onset. PH og temperatur dataloggeren er beregnet til langtids overvågning af PH-værdier i åer, søer, floder og havet. Den kommunikerer trådløst via Bluetooth når enheden skal programmeres eller tømmes for data.

Læs mere

Embedded PC med dedikeret grafikkort fra Sintrones

SINTRONES ABOX-5x00 serien, første med dedikeret grafikkort!

ABOX-5x00 blev designet med en bred pallette af applikationer, for øje, og netop derfor fås den i en række forskellige konfigurationer, som yderligere tilpasses specifikt, den enkelte applikation.Hvad enten man er til Intel eller AMD, kan der her vælges imellem nyeste teknologier, samt muligheden for at vælge en model, med dedikeret grafikkort, i form af enten NVIDIA eller AMD RADEON!

Læs mere

Ultrasonisk vindmåler fra Onset

Ny Ultrasonic vindhastigheds og -retnings Smart Sensor fra Onset

Onset udvider deres program for vindmålere med deres nye ultrasoniske vindmåler. Vindmåleren er kompakt og robust da der ikke er nogen bevægelige dele.

Læs mere