Nyhedsliste

Høj hygiejne standard med APLEX's FABS serie – Specielt udviklet til fødevare industrien

I proces- og fødevareindustrien er hygiejnekrav til maskiner, som anvendes til tilberedning og forarbejdning af fødevarer essentielle. Vores leverandør Aplex introducerer nu FABS serien.

Læs mere

Embbed computer som kan laves om til brug i Panlel PC fra Cincoze

CINCOZE – P1101 (To-I-En)

P1101, baseret på Intel® Atom® / Pentium® processorer, er en kompakt embedded computer, som understøtter CDS teknologi (Convertible Display System).

Læs mere

Trådløses sensorer til RX3000 serien fra Onset

Nye trådløse sensorer til Onset's RX3000 datalogger

Onset åbner for helt nye muligheder inden for trådløse målinger. RX3000 er udvidet med et trådløst kommunikationsmodul, som kan kommunikere med op til 50 eksterne sensorer.

Læs mere

PH datalogger fra ONSET

PH datalogger fra Onset

Prisbillig PH-datalogger fra Onset. PH og temperatur dataloggeren er beregnet til langtids overvågning af PH-værdier i åer, søer, floder og havet. Den kommunikerer trådløst via Bluetooth når enheden skal programmeres eller tømmes for data.

Læs mere

Embedded PC med dedikeret grafikkort fra Sintrones

SINTRONES ABOX-5x00 serien, første med dedikeret grafikkort!

ABOX-5x00 blev designet med en bred pallette af applikationer, for øje, og netop derfor fås den i en række forskellige konfigurationer, som yderligere tilpasses specifikt, den enkelte applikation.Hvad enten man er til Intel eller AMD, kan der her vælges imellem nyeste teknologier, samt muligheden for at vælge en model, med dedikeret grafikkort, i form af enten NVIDIA eller AMD RADEON!

Læs mere

Ultrasonisk vindmåler fra Onset

Ny Ultrasonic vindhastigheds og -retnings Smart Sensor fra Onset

Onset udvider deres program for vindmålere med deres nye ultrasoniske vindmåler. Vindmåleren er kompakt og robust da der ikke er nogen bevægelige dele.

Læs mere

Atex certificeret computer fra Aplex med modul opbygning

APLEX AEx Serien: Intelligent olie- og gasindustri med ny ATEX-certificeret produktlinje

APLEX lancerer panel Pc’er (AEx-8XXP/9XXAP), display (AEx-1XXP) og box PC (AEx-2410/2411). Panel PC er tilgængelig i 15”, 15.6”, 19” og 21.5”og supporterer projective capacitive touch med 7H antiridse overflade.

Læs mere

Servere til skyen fra Advantech

Advantech’s SKY Servere og Storage - Designet til industrielle miljøer

Med innovative teknologier til IoT, har Advantech transformeret embedded systemer, til intelligente systemer med smarte, sikre, energieffektive funktioner, med fjernkontrol og visualiserings tjenester, såvel som professionelle ”Configure-To-Order Services (CTOS)” og ”Design-To-Order Devices (DTOS)”.

Læs mere

4 kanals datalogger til RTD, PT-100,PT-500 & PT-1000

Temperatur datalogger til RTD, PT-100, PT-500 & PT-1000

Microedge har udvidet deres serie a SITE-LOG datalogger. Deres nye serie måler temperatur v.h.a. de populære prober typer RTD, PT-100, Pt-500 & PT-1000. Dataloggeren er på 4 kanaler, har 8MB intern hukommelse og kommunikerer via USB.

 

Læs mere

Cryogenic datalogger fra Gemini

Kryogenisk datalogger i Tinytag serien

Special datalogger til kryogenisk (cryogenic) transport og opbevaring. Enheden kan måle ned til -200°C.

Læs mere

Arkiv

Kategorier

Populære emner