Nyhedsliste

Optimal læsbarhed i sollys

Med sit brede produktprogram tilbyder Aplex flere løsninger til din udendørs applikation. Med ekstra optioner for panel, optical bonding, coating og temperatur, skaber du dit eget tilpassede produkt, og hermed den bedst mulige løsning.

Læs mere

BOX PC med ekstrem ydelse fra Cincoze

CINCOZE – DX-1000

Nyeste skud på stammen fra CINCOZE (DX-1000) tilbyder intet mindre end ekstrem performance, i en kompakt og hårdfør workstation. Systemet er baseret på Intel®s workstation C236 chipset, for at understøtte 6/7 generation af Intel®s Xeon® E3 og Core™ processorer, i LGA 1151 indpakning.

 

Læs mere

Håndholdt analyzer til radiosignaler fra Narda

Real Time SignalShark Håndholdt Analyzer

Signal Shark giver dig nu muligheden for at få en håndholdt analyzer til analyse, klassificering og lokalisering af RF signaler.

Instrumentet kan anvendes, både mobilt og stationært, i frekvens området 9 kHz og 8 GHz.

Læs mere

Trådløs datalogger til temperatur måling i vand

Vand temperatur direkte til din mobil telefon eller tablet

Den nye HOBO MX2200 serie vand temperatur datalogger serie har bluetooth som kommunikation. Derved undgås de ofte problematiske optiske basestationer. Datalogger er klar til at hente data fra, så snart den er ovenvande.

Læs mere

laser profiler fra Cognex

COGNEX – In-Sight® Laser Profiler

In-Sight® Laser Profiler er et målesystem, beregnet til at verificere, at et emnes dimensioner, overholder specifikationerne.

In-Sight® Laser Profiler konfigureres vha. In-Sight EasyBuilder® bruger-interface. Dette intuitive, Nemt-at-bruge Software, gør det simpelt for produktions-/kvalitets-ingeniører at udvikle, implementere og supportere meget nøjagtige målinger, i produktionen.

 

Læs mere

APLEX ruller Skylake-Platformen ud i ny HMI-serie!

APLEX ruller Skylake-Platformen ud i ny HMI-serie!

ARCHMI-9XXA serien drives af Intel’s 6. generation Core i3/i5 processor (kodenavn: Skylake), med et SO-DIMM DDR4 slot, op til 16GB 2133MHz. Fås med IP66/IP69 vandtæt ”true flat” frontramme, trykstøbt alu-chassis fra 12.1” – 32” LCD-størrelse, med PCT/Resistiv touch. Som APLEX’s sidste skud på stammen af HMI’ere, konsoliderer ARCHMI-9XXA høj computer performance, og forbedrer udvidelsesmulighederne.

Læs mere

Brand New Generation Panel PC for Industrial 4.0 & IIot

Ny generation af Panel PC for Industrial 4.0 & IIot

Aplex introducerer ny industriel Panel PC – ViPAC serien, som består af VIPAC-9XX og VIPAC-8XX.

Læs mere

LAN datalogger i Tinytag serien fra Gemini dataloggers

LAN datalogger i Tinytag serien

Gemini dataloggers har netop lanceret en serie af LAN dataloggers. Dataloggerne fås i mange forskellige udgaver, så de kan dække næsten alle behov. Dataloggerne fungerer sammen med Tinytag Wireless serien, så alle områder nu kan dækkes af en fælles løsning

Læs mere

Første 4K OPS Signage løsning til 3 Skærme!

Normalt understøtter OPS Signage løsninger kun 2 skærme, som begrænser applikationen. ADVANTECH DS-280 bryder barrieren, generer flere muligheder og større effektivitet, ved at understøtte 3 skærme, igennem JAE, HDMI og DP interfaces.

Læs mere

Søger du den mest optimale embedded computer løsning?

Til de allerfleste applikationer kan der findes en løsning som baseres på gennemtestede standard delsystemer. Det sparer tid og reducerer bekymringer.

Læs mere

Arkiv

Kategorier

Populære emner