Service & Support

Service & Support

En meget vigtig del af Recab's & Metric Industrial A/S's koncept er, til stadighed at yde en god service og support på vores produkter.
Vores serviceafdeling består udelukkende af servicefolk med mange års erfaring og fabriksuddannelser indenfor vores produktsortiment.

Reparationer
Reparationer kan sendes til vores adresse. Det er ikke nødvendigt, at informere os i forvejen. Det er dog nødvendigt at vedlægge en udførlig fejlbeskrivelse, samt afsender på reparationen. Recab & Metric Industrial A/S kan ikke gøres ansvarlig for krav på dele, som ikke er noteret på dokumenter vedlagt reparationen.

Services Industriel IT

Indenfor området Industriel IT tilbyder vi industrielle computere, industriel kommunikation og touch & display løsninger. Vores service afdeling er ydermere klar til at yde ekstra services såsom :

  • Fleksible logistik løsninger
  • System integration (prototyper)
  • Kitting (f.eks BOX-PC med SR TFT display og touch)
  • Ekstra garanti
  • Custom løsninger sammen med vore partnere

 

Telecom services

Fra 1. april 2015 er Metric’s telecomafdeling flyttet til Hans Følsgaard A/S. Hans Følsgaard er vores søsterskelskab indenfor Addtech AB koncernen.

Recab Filial Danmark vil fortsat være service og support center for disse instrumenter.

Derved bibeholdes den mangeårige erfaring på produkterne fra EXFO og Sumitomo.

Fejlrapporteringsdokument

Servicekontrakt
Vi giver også mulighed for at tegne servicekontrakter på følgende produkter:

Sumitomo splicer
Her kan vi foretage eftersyn og kalibrering på model T71c & T-39.

Vores serviceafdeling vil 1 gang om året eller ved fejl, foretage eftersyn, kalibrering og evt. reparation, på vores værksted indenfor 5 arbejdsdage fra modtagelsen.

I ovenstående standard kontrakter er inkluderet: arbejdsløn, opdateringer og kalibrering, men ikke reservedele.

T-39  Læs mere her

T-71c Læs mere her

EXFO OTDR

Til EXFO's omfattende program tilbyder Metric Industrial A/S , at lave et eftersyn af OTDR modulerne. Metric har opbygget en teststand, hvor OTDR moduler fra EXFO kan verificeres og testes. Desuden foretages en opdatering af firmware i både OTDR modul og platform, hvis denne er medleveret. Der udarbejdes også et certifikat som dokumenterer de enkelte målinger der er foretaget.

OTDR - Læs mere her